EXPONENTIAL WITH AI VIRTUAL SUMMIT 2024

April 19, 2024 | 9:00 AM EST | Friday

Exemplifying The Impact Of Ai Across Industries
00
days
00
hours
00
minutes
00
seconds

Why should you attend?

01

Engage with a diverse group of experts during panel discussions on various AI topics, including ethical AI, AI in healthcare, autonomous systems, and much more.

02

Hear from the luminaries and pioneers of AI, who will share their insights into current innovations, trends, and the future landscape of artificial intelligence.

03

Connect with like-minded individuals and industry leaders in dedicated networking zones designed to foster collaborations and partnerships.

04

Explore an expansive area showcasing cutting-edge AI technologies and startups. Witness firsthand the products and services shaping our tomorrow.

Experience the intersection of AI, Technology, and Innovation


One Day Packed with Keynote Sessions and Workshops

Join us for an exhilarating day filled with keynote speeches, panel discussions, interactive workshops, and unparalleled networking opportunities. Be inspired by leading figures in the industry as we explore the transformative impact of Artificial Intelligence on our work and daily lives.

Unique Networking Opportunities

  • AI Connect: An exclusive matchmaking session for startups, investors, and industry leaders, designed to spark collaboration and investment opportunities.
  • Innovation Lounge: A casual space for attendees to meet, share ideas, and collaborate. The lounge features interactive installations and informal meetups.
  • Expert Roundtables: Small group discussions led by experts on niche topics within AI. These sessions allow for deep dives into specific areas of interest and personalized advice.
AGENDA
9:00 AM - 9:30 AM Keynote Address
9:30 AM - 10:10 AM Talks on AI Ethics: 40 minutes (30 minutes, 10 minutes Q&A)
10:10 AM - 10:50 AM Talks on AI Agents: 40 minutes (30 minutes, 10 minutes Q&A)
TEA BREAK
11:00 AM - 11:40 AM Discover the World of GPTs: 40 minutes (30 minutes, 10 minutes Q&A)
11:40 AM - 12:20 PM Talks on LLMs: 40 minutes (30 minutes, 10 minutes Q&A)
12:20 PM - 13:00 PM AI In Innovation: 40 minutes (30 minutes, 10 minutes Q&A)
LUNCH BREAK
13:30 PM - 14:00 PM AI for Businesses: 30 minutes (20 minutes, 5 minutes Q&A)
14:00 PM - 14:30 PM AI for Healthcare: 30 minutes (20 minutes, 5 minutes Q&A)
14:30 PM - 15:00 PM Supercharging Decision Making - Leveraging data and AI: 30 minutes (20 minutes, 5 minutes Q&A)
COFFEE BREAK
15:15 PM - 15:45 PM AI for Arts and Entertainment: 30 minutes (20 minutes, 5 minutes Q&A)
15:45 PM - 16:15 PM AI for VC Firms: 30 minutes (20 minutes, 5 minutes Q&A)
16:15 PM - 16:45 PM AI for Education: 30 minutes (20 minutes, 5 minutes Q&A)
16:45 PM - 17:15 PM Powering the Future: How Fusion Energy Could Revolutionize AI and Quantum Computing: 30 minutes (20 minutes, 5 minutes Q&A)

Our Distinguished Speakers

Bryan Cassady

AI Tools & Innovation | Entrepreneurship

Darrell Ritchie

CEO | AI | Investor

David Porok

Meditation Teacher & Creative Intelligence Coach | Artist | Product Developer

Maya Sherman

AI Policy Researcher & Ethicist | AI Literacy Lead @GPAI

Shabbir Merchant

CEO at AI Officer & Pragmatic Techsoft | Community Expert at QLOne, OpenEXO & Mindvalley

Christopher Jay Faranetta

Vice President & Co-Founder at NearStar Fusion Inc

Mei L

AI Champion | Board@PMI Dallas| PMP certified Agile Hybrid Pro | 8X Microsoft Certified | Speaker | Author

Sussi Bianco

CEO, Founder, GUIDEN. Specialist in Health & Care Tech Entrepreneurship & Innovation | Concept and Business Developer | Speaker | Board member

Deepak Jose

Global Data, Analytics and AI Leader | Advisory Board Member | Author & Keynote Speaker

Priyanka Mathur

Founder x 2 | Pioneering Cross-Border Care & Digital Medical Tourism | Global Healthcare Consultant & Investor | Speaker | Generative AI in Healthcare

Jack Laken

Innovator/Inventor Accelerating ROI of Net Zero Energy Sharing Buildings | Energy Storage | Climate Smart Zero Carbon Buildings | Green Construction Edge

Daniel Melendez

Breaking Patterns & Investor | Problem Solver | Global AI, Ethical Leadership, Collaborative Change | Fighter Pilot & ATP | Aerospace - Defense - High Tech

Saikat Maiti

Enterprise AI | Security | Privacy | Compliance | Adoption | Speaker | Trainer | Builder

Sunitha Ray

Technology | Supply Chain | AI/LLMs/Data Engineering | Digital Transformation | Advisory | MIT Alum | Speaker

Yi Zhou

Chief AI Officer | Generative AI Trailblazer | AI Thought Leader & Speaker | Digital Transformation Expert | Board Member | Author

Richard James MacCowan

Founder + Biofuturist - Biomimicry Innovation Lab | Advisor | Global Keynote Speaker | On a mission to revolutionise innovation through nature-inspired solutions.

Dr. Wiselin Mathuram, SPCT

Speaker| Data Scientist | AI-ML| Value Stream Architect| DevSecOps| M&A Expert

Don S.

AI Strategist | Speaker | Innovation Driver | Business Advisor | Strategic Marketer